Kesän logistiikkasuunnitelma:
Fennoroad hoitaa kuljetuksesi Suomessa, sinä nautit lomasta.

Fennoroad palvelee läpi kesän. Toimitamme kappaletavarakuljetuksesi perille luotettavasti, mihin tahansa suomalaiseen postinumeroon. Ja mikä parasta, lähetyksesi saapuu vastaanottajalle yleensä jo seuraavana päivänä.

Joten laitetaan yrityksesi toimitukset saman tien kuntoon niin voit jäädä rauhallisin mielin lomalle. Ja kun osallistut kilpailuumme, saattaa tuo loma näyttää kahden hengen Saksan matkalta. Ei hullumpi tarjous, vai mitä?

Vastaa kysymykseen ja täytä yhteystietosi, niin olet mukana Finnlinesin kahden hengen Saksan matkan arvonnassa.

 

  Mitkä alueet Fennoroadin kuljetuspalvelu kattaa?
  PääkaupunkiseudunYli 100 000 asukkaan kaupungitKoko Suomen, jokaista postinumeroa myöten
     Kyllä, haluan vastaanottaa jatkossakin Fennoroadin uutisia ja tarjouksia

  Arvonnan säännöt
   
  Rekisteriseloste
   

  X

  Arvonnan säännöt

  KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ
  Fennoroad Oy (2581102-9) / Komentosilta 1, 00980 HELSINKI (myöhemmin “Järjestäjä”)  

  OSALLISTUMISOIKEUS
  Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kampanjaan eivät voi osallistua Fennoroadin työntekijät, eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, eivätkä muiden tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät, eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt.

   

  KAMPANJAN AIKA JA OSALLISTUMINEN ARVONTAAN
  Kampanjaan voi osallistua 21.6. - 16.7.2017 Järjestäjän www-sivuilla. Osallistumista kampanjaan ei hyväksytä kampanja-ajan päättymisen jälkeen. Arvontaan osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista.


  PALKINTO
  Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan Finnlinesin Saksan matka. Palkinto sisältää: kts. Landing Page

     

  PALKINNON ARVONTA JA JULKISTUS
  Palkinto arvotaan 17.7.2017 kaikkien Järjestäjän www-sivuilla kilpailuun osallistuneiden ja kysymykseen oikein vastanneiden kesken. Palkintoja arvotaan yksi kappale. Järjestäjä ottaa yhteyttä kilpailun voittajaan puhelimitse ja sähköpostitse. Järjestäjä toimittaa palkinnon voittajalle.

   

  REKISTERITIEDOT / HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
  Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

   

  PALKINTOON LIITTYVÄT RAJOITTEET JA VOITTAJAN VASTUU
  Palkinto toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin. Palkinnon saaja vastaa kaikista muista palkinnon käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa tavaraan tai muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa force majeur -tapauksista. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

   

  JÄRJESTÄJÄN VASTUU
  Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai käytöstä. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

   

  Järjestäjä maksaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta.

   

  VEROT
  Järjestäjä sitoutuu maksamaan arvonnassa/kilpailussa mainitusta palkinnosta aiheutuvat mahdolliset verot. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.


  MUUT EHDOT
  Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kampanjan sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä voi hylätä minkä tahansa henkilön osallistumisen kilpailuun omalla päätöksellään. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli kampanjaan liittyvästä promootiomateriaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, kampanjan Järjestäjä, promootion yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista. Osallistuja antaa yhteystietonsa Järjestäjän käyttöön. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan osallistumiskanavan kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

   

  FENNOROAD PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MUUTTAA SÄÄNTÖJÄ.